Napadnuta devojka u centru Niša

Izvor: JužneVesti.com, 27.Nov.2019, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnuta devojka u centru Niša

Prošle noći je 30-godišnjakinju napao nepoznati muškarac na Obilićevom vencu u centru Niša, a u policiji kažu da tragaju za napadačem koji je pobegao.

Napad na Nišlijku kod Šojke policiji je prijavljen u noći između utorka i srede u 1:45, kažu da su odmah izašli na lice mesta, ali je muškarac dotad već pobegao.

Obavili smo razgovor sa njom i sa svedocima. O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo i utvrđuju se sve okolnosti ovog događaja. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Intenzivno radimo na pronalasku lica - dodaju u policiji.

Neki mediji pišu da je pozadina napada na 30-godišnjakinju bio pokušaj otmice, ali kako nezvanično saznajemo, devojka to nije izjavila.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.