Nakon ostavke Jelenkovića za novog v.d. direktora Narodnog univerziteta predložen Milan Mladenović

Izvor: JužneVesti.com, 21.Apr.2021, 14:42

Nakon ostavke Jelenkovića za novog v.d. direktora Narodnog univerziteta predložen Milan Mladenović

Dosadašnji direktor Osnovne škole "Vuk Karadžić" istoričar Milan Mladenović kandidat je za novog v.d. direktora Narodnog univerziteta u Nišu, pošto je Predrag Jelenković dao ostavku na tu funkciju, potvrđuje za Južne vesti predsednik Odbora za imenovanje Ivan Jovanović.

Iako je Jelenković na mesto v.d. direktora Narodnog univerziteta postavljen pre nešto manje od šest meseci, dao je ostavku, te bi njegovu direktorsku fotelju mogao da zauzme Milan Mladenović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Predlog za direktora Narodnog univerziteta je Milan Mladenović, istoričar, po zanimanju sadašnji direktor Osnovne škole "Vuk Karadžić" - navodi Jovanović.

Koji su razlozi što je Jelenković dao ostavku nije zvanično obrazloženo, a sam Jelenković nije dao priliku novinariki Južnih vesti ni da ga pita, već je samo kratko rekao da nema vremena za razgovor.

Konačna odluka o imenovanju Mladenovića biće doneta na sednici Skupštine koja je zakazana za sutra.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.