Nakon napada na medicinskog tehničara, radnici KC Niš traže status službenog lica

Izvor: JužneVesti.com, 25.Okt.2019, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon napada na medicinskog tehničara, radnici KC Niš traže status službenog lica

Medicinskog tehničara na niškoj Klinici za urologiju juče je udario u glavu sin pacijentkinje, a ovaj zdravstveni radnik tvrdi da je napadnut bez ikakvog razloga. Direktor Kliničkog centra Zoran Radovanović kaže da je nedopustivo da neko ko časno radi svoj posao dobije batine na radnom mestu i da će sa sindikalcima tražiti da svi zaposleni u zdravstvu dobiju status službenih lica i time budu zaštićeni.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnici KC Niš traže status službenog lica

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Okt.2019

Nakon što je medicinskog tehničara na niškoj Klinici za urologiju u glavu udario sin pacijentkinje, u ovoj ustanovi ponovo je pokrenuto pitanje dobijanja statusa "službenog lica" za sve zaposlene. Direktor Kliničkog centra Zoran Radovanović kaže da je nedopustivo da neko ko časno radi svoj posao...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.