Najavljeno otvaranje javne garaže kod PC Ambasador

Izvor: RadioCity.rs, 03.Nov.2020, 12:26

Najavljeno otvaranje javne garaže kod PC Ambasador

Na sednici Skupštine Grada Niša, održanoj 2. novembra, odlučeno je da se prostor ispod Poslovnog centra Ambasador koji je bio u vlasništvu Grada, prepusti na upravljanje JKP Parking servisu i pretvori u javnu garažu.
,,Parking servis će izvršiti rekonstrukciju i sanaciju te garaže i privesti je javnoj nameni. Parkiranje će se vršiti po započetom satu bez vremenskog ograničenja, s obzirom na to da je analiza pokazala da je u tom delu povećan >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << broj zahteva za parkiranje,” rekao je Dejan Dimitrijević, direktor JKP Parking servisa.
Najavljeno je da će posle primopredaje početi sa projektovanjem, kada će se utvrditi vreme otvaranja javne garaže, kao i tačnog broja parking mesta.
,,Konačno ćemo imati podatke kada se bude završio projekat rekonstrukcije koji nismo počeli jer je osnova za ulazak u projektovanje sam čin primopredaje. Okvirno mogu reći oko pedesetak parking mesta, dodao je Dimitrijević.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.