Naisa protiv Bekamenta proverava formu pred nastavak sezone

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jan.2020, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa protiv Bekamenta proverava formu pred nastavak sezone

Prvu i jedinu proveru pred nastavak sezone rukometašice niške Naise imaće u subotu, 18. januara kada u hali "Čair" dočekuju ekipu Bekamenta, trenutno drugoplasiran tim Superlige. Početak drugog dela sezone Nišlijke očekuje 25. januara kada dočekuju Mladost iz Nove Pazove, a onda sledi meč osmine finala Čelendž kupa u Gracu.

Niške rukometašice vredno treniraju tokom zimske pauze, a u kakvoj su formi trener Svetislav Jovanović moći će da vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u subotu kada od 12:30 igraju sa Bekamentom iz Aranđelovca.

Hteli smo da igramo provere i sa Borom i Kumanovom, ali pošto su oni počeli pripreme kasnije, od toga smo odustali. Imaćemo proveru sa Bekamentom, taman da vidim kako smo se uklopili. Nastavljamo gde smo stali, uskoro nas čeka prvi meč u Superligi u ovoj godini, a potom i Čelendž kup, pa redovne aktivnosti - kaže Jovanović.

Tokom zimske pauze redove Naise pojačale su dosadašnje igračice Zaječara desni bek Jelena Terzić (25) i desno krilo Jovana Bogojević (25).

Obe rukometašice su povremene reprezentativke Srbije, a bile su u selekciji Srbije na Mediteranskim igrama 2018. godine u Španiji.

Prvi zvanični meč u 2020. godini Naisa, trećeplasirana ekipa Superlige, odigraće 25. januara kada u 10. kolu elitnog ranga dočekuje Mladost iz Nove Pazove, a onda 1. februara od 18:30 igra u Gracu protiv istoimene ekipe u prvom meču osmine finala Čelendž kupa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Druga liga: Južnjački duel Pirotu, Konstantin i Zdravlje domaćini

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jan.2020, 12:35

Gotova je kratka zimska pauza u Drugoj košarkaškoj ligi, pa će u subotu, 18. januara, ponovo na parket. U pirotskoj hali "Kej" domaći tim dočekaće niški Fer plej, Konstantin će u hali "Čair" biti domaćin trenutno petoplasiranom timu Radnički iz Beograda, a verovatno najteži zadatak imaće...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.