Naisa lako protiv Vrbasa

Izvor: JužneVesti.com, 13.Okt.2019, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa lako protiv Vrbasa

Do treće pobede u sezoni rukometašice niške Naise stigle su bez mnogo problema pošto su rezultatom 31:24 (18:10) pobedile poslednjeplasirani Vrbas u 4. kolu Superlige. Serijom 9:1 u prvom poluvremenu niške igračice pokazale su da će bodovi sigurno ostati u "Čairu".

Ekipa iz Vrbasa nijednom nije vodila u meču, ali držala se do 17. minuta (8:8). Uz dobru igru u odbrani, Nišlijke su napravile seriju 9:1 za prednost od 17:9 u 28. minutu.Tu razliku od 8 golova Naisa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je sačuvala i na odmoru (18:10).

Domaće igračice su u nastavku čuvale vođstvo, Vrbas je pokušavao da bar umanji poraz, ali je na kraju bilo 31:24 za Naisu.

Trener niške ekipe Svetislav Jovanović verovao je u pobedu svojih igračica, iako se, kako kaže, malo pribojavao proitvnika.

Definitivno smo u ovom trenutku bolja ekipa od Vrbasa. Ja tražim od devojaka da, u skladu sasavremenim rukometnim trendovima, igraju u istom tempu svih 60 minuta, bez obzirana rezultat, tako je, uglavnom, bilo i danas. Fale nam možda jedan ili dva igrača zasam vrh tabele, ali o tom-potom - kaže Jovanović.

Naisa je na tabeli treća sa 6 bodova, dva manje od Jagodine i Bekamenta. U narednom kolu niška ekipa igra protiv Zaječara u gostima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.