Naisa je u četvrfinalu Čelendž kupa

Izvor: JužneVesti.com, 08.Feb.2020, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa je u četvrfinalu Čelendž kupa

Još jednom pobedom nad austrijskom ekipom HIB Handball Grac niška Naisa se plasirala među najboljih osam timova u evropskom Čelendž kupu, a u utorak će saznati ime rivala u četvrtfinalu. U "Čairu" niške rukometašice nisu bile ubedljive kao u Gracu, ali su rutinski slavile, rezultatom 30:24.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Rukometašice Naise u 1/4 Čelendž kupa

Izvor: NTV.rs, 09.Feb.2020, 23:29

Rukometašice Naise plasirale su se u četvrtfinale Čelendž kupa pošto su u revanš meču 1/8 finala bile bolje od ekipe HIB Handbala. Duel u Čairu završen je rezultatom 30:14 (14:12).. Nišlijke su teže, nego što se to očekivalo, došle pobede. Izabranice Svetislava Jovanovića delovale su bezidejno,...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.