Naisa deklasirala Mladost za prvu pobedu u Čairu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Okt.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa deklasirala Mladost za prvu pobedu u "Čairu"

U prvom meču ove sezone kod kuće rukometašice niške Naise su bez mnogo problema savladale Mladost iz Nove Pazove rezultatom 34:20 (19:9) i tako posle dva kola Superlige imaju maksimalan učinak.

Osim uvodnih 1:1 ekipa Mladosti nijednom nije ugrozila vođstvo domaćih igračica. Već na početku, uz dva gola Katarine Radović, Naisa je napravila seriju 5:0 i u 7. minutu bilo je 6:1.

Nada Pejović blistala na ovom meču; foto: JV / Vanja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Keser

Nakon toga prednost niške ekipe je samo rasla, a na kraju prvog dela igre bilo je plus 10 (19:9).

U drugom poluvremenu, kao i u prvom kolu, bila je sjajna golman Naise Anastasija Čogurić. Nastavile su niške rukometašice da uvećavaju prednost, a razlika na kraju meča bi verovatno bila veća da u finišu meča nisu igru preuzele mlađe igračice.

Posle dva kola Superlige Naisa, kao i Bekament i Jagodina, ima obe pobede, a u narednom kolu, niška ekipa gostuje Junioru.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Micić 20 za poluvreme, pa dve trojke za pobedu Efesa

Izvor: N1 televizija, 14.Okt.2018

Košarkaši Anadolu Efesa savladali su Darušafaku kod kuće u derbiju drugog kola turske Superlige sa 75:72, a najzaslužniji za taj trijumf bio je srpski plejmejker Vasilije Micić...Micić je prikazao sjajnu partiju u prvom poluvremenu i sa 20 poena vodio Efes od dvocifrenog minusa do 44:42 na velikom...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.