Nagrada “Svetislav Milić” iz oblasti nauke otišla u ruke dvojice mladih Nišlija

Izvor: JužneVesti.com, 04.Nov.2019, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada “Svetislav Milić” iz oblasti nauke otišla u ruke dvojice mladih Nišlija

Student Elektronskog i Prirodno-matematičkog fakulteta niz Niša Vuk Bibić, kao i učenik prve godine Gimnazije “Svetozar Marković” Veljko Đurić podelili su nagradu “Svetislav Milić” iz oblasti obrazovanja. Inače, ova nagrada se dodeljuje studentima sa teritorije cele Evrope i mladima uzrasta do 35 godina.

Komisija za dodelu Nagrada “Svetislav Milić – mladima od srca”, predvođena Ivanom Redijem, donela je jednoglasnu odluku da nagradu u oblasti nauka i obrazovanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << podele dvojica mladića iz Niša.

Nagrada im se dodeljuje za izvanredne rezultate u oblasti nauke i obrazovanja - podvukao je Redi.

Njima će priznanja biti uručena na ceremoniji zakazanoj za petak, 15. novembra u 12 sati, u niškom Narodnom pozorištu.

Inače, nagradu dodeljuju Organizacija "Nađi Raula" iz Niša i Centar za inovacije "ITKonekt". Priznanje se dodeljuje u šest kategorija i to: nauka i obrazovanje (srednjoškolci, studenti), kultura i umetnost, humanitarni rad i mirna borba za ljudska prava, sport, ali i u dve specijalne kategorije: institucija godine i ličnost godine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.