Na putu kod Malče sudar 3 vozila, lakše povređeni žena i troje dece

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jul.2019, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na putu kod Malče sudar 3 vozila, lakše povređeni žena i troje dece

U niški Klinički centar primljeni su žena i troje dece koji su povređeni u sudaru tri automobila, kažu u policiji, a udes se dogodio oko 15 sati na putu od Malče ka Svrljigu. Lekari su zasad konstatovali da je reč o lakšim povredama.

Zasad nije poznato kako su se tri automobila sudarila na Malčanskom putu, jer je uviđaj još u toku. U policiji kažu da su povređeni troje dece i žena iz "renoa" koji je učestvovao u udesu.

Primljeni su u Urgentni centar i radiće >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << se dijagnostika, ali nisu životno ugroženi - kažu u Kliničkom centru.

U policiji dodaju da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovala i "mazda" zaječarskih registarskih oznaka koju je vozio 56-godišnji P. M. i "reno kangu" beogradskih tablica kojim je upravljao 32-godišnji M. P.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LANČANI SUDAR KOD NIŠA U udesu povređena žena i troje dece

Izvor: Blic, 29.Jul.2019

U lančanom sudaru tri automobila koji se dogodio u Nišu, povređene su četiri osobe.

Nastavak na Blic...

Lančani sudar kod Niša, povređeno troje dece i žena

Izvor: Mondo, 29.Jul.2019

Na putu od Malče ka Svrljigu danas su u lančanom sudaru tri automobila lakše povređeni troje dece i žena,..Foto: Mondo/Stefan Stojanović Ilustracija..Udes se dogodio oko 15 časova, u policiji kažu da su povređeni troje dece i žena iz "renoa" koji je učestvovao u udesu, a lekari niškog Kliničkog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.