Na izložbi Sjaj zvezda digitalne grafike koje provociraju i opominju

Izvor: JužneVesti.com, 24.Nov.2020, 14:04

Na izložbi "Sjaj zvezda" digitalne grafike koje provociraju i opominju

U Galeriji Niškog kulturnog centra od danas je postavljena izložba "Sjaj zvezda" digitalnih grafika autorke Miljane Radenković. Kako se navodi u opisu izložbe, autorka ovom postavkom nastavlja da kritički preispituje društvenu stvarnost i promišlja o istorijskim, ideološkim, društvenim uslovima savremenosti, s tim da ovoga puta u fokus svog istraživanja postavlja političke aktuelnosti, globalne i lokalne.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U fokusu izložbe “Sjaj zvezda” globalne i lokalne političke aktuelnosti

Izvor: Megafon.co, 24.Nov.2020

Izložba digitalnih grafika “Sjaj zvezda” Miljane Radenković otvara se u utorak, 24. novembra, u Galeriji Niškog kulturnog centra, najavljuju iz ove ustanove. Izložba traje do 9. decembra 2020. godine.. Autorka nastavlja da kritički preispituje društvenu stvarnost i promišlja o istorijskim,...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.