Na dan Vučićevog dolaska u Niš, mirni protesti inicijative Ne damo niški aerodrom

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Apr.2018, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na dan Vučićevog dolaska u Niš, mirni protesti inicijative "Ne damo niški aerodrom"

Na danas održanoj konferenciji za novinare u "Medija i reform centru", član Inicijative "Ne damo niški aerodrom", Mladen Jovanović rekao je da će na dan dolaska predsednika Aleksandra Vučića 25. aprila u Niš, biti oraganizovann miran građanski protest protiv ustupanja niškog aerodroma Vladi Srbije.

Jovanović je podvukao, da oragnizatori protesta ne žele nikave sukobe toga dana, prvenstveno, ne sa pristalicama Aleksandra Vučića, rekavši da će protest biti organizovan >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << u drugom delu grada od mesta posete predsednika Srbije i u drugo vreme.

Podesetimo...

Aleksandar Vučić dolazi u Niš 25. aprila na otvaranje kopmpletno završene fabrike "Leoni", potvrdio je Zvezdan Jovanović, povrenik SNS-a u Nišu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Inicijativa „ Ne damo niški aerodrom“  – Koliko košta poklanjanje Aerodroma ?

Izvor: JUGpress.com, 18.Apr.2018

NIŠ..Danas je u niškom Media centru  održana konferencija za novinare na kojoj su se predstavnici inicijative „Ne damo niški aerodrom“ oglasili povodom najnovijih informacija u vezi sa posledicama i ogromnom štetom koju bi Grad Niš i region mogli da pretrpe poklanjanjem aerodroma državi...Miloš...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.