Muk u niškoj policiji o nepropisnom parkiranju službenog auta ispred Skupštine

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jul.2019, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muk u niškoj policiji o nepropisnom parkiranju službenog auta ispred Skupštine

Šta je niška policija preduzela u vezi sa službenom "škodom" Direkcije za javni prevoz koja je prošle nedelje satima bila parkirana na trotoaru, ispred samog ulaza u Gradsku upravu, u Policijskoj upravi Niš ne odgovaraju novinarima.

Policija izašla na teren - ali ćuti o tome šta je učinila; foto: čitalacCrna "škoda" oktavija dugo je bila parkirana pred vratima niške Skupštine 10. jula u Ulici Nikole Pašića. Intervenisala je i policija, o čemu svedoče fotografije, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ali šta su zapravo i preduzeli u vezi sa "bahatim" parkiranjem ne govore.

Još nema nikakvih informacija - navode u policiji.

Da bi javnost bila informisana o iznosu kazne - ukoliko kazna uopšte i postoji - ali i tome ko je uopšte te noći vozio ta kola, novinari su uputili zvaničan mejl Policijskoj upravi Niš.

Podsetimo, u noći 10. jula, naočigled revoltiranih građana službena "škoda" direkcije bila je parkirana na trotoaru, ispred samog ulaza u gradsku Skupštinu. U to vreme, na stotinak metara odatle, u obližnjoj kafani funkcioneri ovog javnog preduzeća, ali i SNS funkcioneri proslavljali su rođendan svom kolegi.

Ipak u Direkciji tvrde da parkiranje nema veze sa proslavom, već da je kola vozio šef kontrole, protiv koga će navodno biti pokrenut disciplinski postupak.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.