Mladi fudbaleri OFK Radničkog na korak od Kvalitetne lige Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jun.2021, 13:37

Mladi fudbaleri OFK Radničkog na korak od Kvalitetne lige Srbije

Osvajanjem prvog mesta u Prvoj kadetskoj ligi FSRIS-a mladi igrači OFK Radničkog iz Niša dobili su priliku da, preko baraža, naprave najveći uspeh u četiri godina dugoj istoriji - plasman u Kadetsku ligu Srbije. Prvo moraju da preskoče prepreku u vidu Sloge, koja je rezultatom 1:0 slavila u prvom meču baraža u Nišu, a prilika za to je nedelja, 13. juna kada se igra revanš u Požegi. Godine rada, truda i posvećenosti mladih fudbalera i njihovih trenera staće u ovih 180 minuta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Teleoptik pred plasmanom u Prvu ligu, raduju se i Zaječarci

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jun.2021

U prvom meču baraža 1:1 u Novom Sadu, a 0:1 u Požegi..Dobar posao napravili su fudbaleri Teleoptika. Izabranici trenera Alberta Nađa odigrali su nerešeno na gostovanju novosadskoj Mladosti u prvom meču baraža za plasman u Prvu ligu Srbije – 1:1...U duelu najboljih ekipa iz Srpske lige „Vojvodina“...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.