Memorijalni koncert Tako mlad i tako čist u čast frontmena  grupe Novembar - Gorana Kostića Koste - 15.septembra u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Sep.2017, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Memorijalni koncert "Tako mlad i tako čist" u čast frontmena grupe Novembar - Gorana Kostića Koste - 15.septembra u Nišu

U petak, 15.septembra 2017. u dvorištu Univerziteta u Nišu (Banovina), biće održan memorijalni jednodnevni muzički festival pod nazivom „Tako mlad i tako čist“, simbolično naslovljen po jednoj od najboljih pesama Gorana Kostića – Koste, frontmena sastava NOVEMBAR, koji je nedavno preminuo u svojoj 52.godini u Nišu.

Na ovom jedinstvenom koncertu nastupiće „bratski“ bendovi i „saborci“ koji su sa Kostom i grupom NOVEMBAR delili binu i sarađivali u proteklih >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << 26 godina od kako je njegov drugi sastav nastavio putem koji su zagrebački STUDENI STUDENI započeli krajem osamdesetih godina u kultnom klubu Kulušić u Zagrebu...

U petak, 15.septembra će od 18h do 02h u pomen Kosti u Banovini svirati sledeći bendovi:

Ateist rap -Novi sad

SNB (Skupljeni Na Brzinu) - Novi sad

Grupa Tvog Života - Osijek

Psihoo Sonic Boris i Hosenfefer - Kosovska Mitrovica

School Bus - Knjaževac

Totalni klosari - Niš

Prljave sestre - Niš

Balkan revival - Vlasotince

Protektori – Niš / Novi Sad / Knjaževac / Kosovska Mitrovica

Uz ovih devet najvljenih bendova mogući je i deseti – gosti iznaneđenja, ali o tome u narednom obaveštenju za medije koje će uslediti početkom naredne nedelje, kada će ulaznice za ovaj memorijal biti puštene u prodaju.

Cena karata je 300 dinara u pretprodaji, 400 dinara na dan koncerta.

Informacija o prodajnim mestima, o satnici i rasporedu nastupa, kao i početku pretprodaje karata uslediće uskoro.

Pokrovitelj manifestacije je Grad Niš.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.