Mega Maxi – savremena kupovina po garantovanim Tempo cenama

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jan.2021, 10:02

Mega Maxi – savremena kupovina po garantovanim Tempo cenama

Na mestu nekadašnjeg Tempa u Nišu, kompanija Delez Srbija je krajem prethodne godine za svoje kupce ponovo otvorila vrata svog hipermarketa, pod novim brendom i inovativnim, modernim izgledom – Mega Maxi.

O novinama koje su vidljive već prilikom prvog ulaska u Mega Maxi, novom konceptu u trgovini koji donosi novi brend, kao i o tome koliko je važno konstantno podizati nivo usluge za kupce i stvarati što prijatnije iskustvo kupovine, govori Saša Radivojević, menadžer Mega >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Maksija u Nišu, koji već devet godina vodi ovaj objekat. foto: Delhaize Serbia

Koje su osnovne novine koje kupci mogu da primete transformacijom Tempa u Mega Maxi?

Koncept Mega Maksija odlikuju sve pretpoznatljive karakteristike Tempa koje su naši kupci navikli da pronađu kada dolaze u svoju porodičnu nabavku, a koje su ovom transformacijom dodatno obogaćene još širim asortimanom i inovacijama, pružajući kupcima potpuno novo iskustvo kupovine. Pored sezonskih proizvoda, brojnih akcijskih ponuda i dobro poznatih Tempo cena, kupce već na ulazu očekuje nov, savremen enterijer praćen proširenim asortimanom i potpuno novim destinacijama za kupovinu. Verujem da ćemo i kroz novi brend, prepoznatljivim kategorijama ali i novinama koje su uvedene kako u samom izgledu hipermarketa tako i u asortimanu, opravdati poverenje koje smo gradili godinama sa našim kupcima, a koje nas motiviše da u kontinuitetu podižemo uslugu na još viši nivo.

foto: Delhaize SerbiaŠta sve podrazumeva širi izbor asortimana kao i koje su to nove destinacije za kupovinu?

Kada je u pitanju asortiman najpre bih istakao bogatu i raznovrsnu ponudu neprehrambenih i sezonskih proizvoda kao i brojnih akcija koji su ostali u fokusu Mega Maksija. Kako bismo dodatno odgovorili na sve potrebe jednog modernog kupca, pored proširenog asortimana pomenutih kategorija, u ponudi je i širok izbor svežih kategorija voća, povrća, mesa, ribe, delikatesa i sireva, kao i odlična selekcija alkoholnih i bezalkoholnih pića. Takođe, za one koji vode računa o svojoj ishrani, novom destinacijom Zdravijeg kutka kupcima je sada omogućeno da na jednom mestu mogu da pronađu široku paletu Nature’s Promise proizvoda kao i drugih zdravijih namirnica. Veliku novinu predstavlja i nov koncept Maxi pekare koji potrošačima nudi pogodnost uživanja u tradicionalnim hlebovima, koji su ručno pravljeni u samoj prodavnici. Na ovaj način, Mega Maxi svojom ponudom kupcima nudi najbolje od Tempa i Maxi supermarketa, po dobro poznatim Tempo cenama i novim Mega popustima.

Jedna od prepoznatljivijih inovacija urađena je upravo u delu pekare. Šta podrazumeva nov koncept Maxi pekare i kako potrošači reaguju na novine koje je donela?foto: Delhaize Serbia

U fokusu inovativnog koncepta Maxi pekare su peciva i hlebovi koji se pripremaju u samoj radnji, pred očima potrošača. Rekao bih da je to jedna od novina koje nas izdvaja na tržištu jer je na ovaj način kupcima omogućeno i u samom prodavnici imaju mogućnost da uživaju u tradicionalnim proizvodima zanatske pekare, i da se pored kvaliteta, na licu mesta uvere i na koji način se ručno pravi hleb. Tako su Rustični beli hleb, seljački hleb sa dodatkom kiselog testa, baltički mešano raženi hleb, heljdin hleb sa orasima, domaći hleb sa kormpirom samo neki od proizvoda koji se mese i peku u samoj prodavnici. Posebno me čini ponosnim kada od kupaca dobijemo pozitivne rekacije koje ukazuju na zadovoljstvo našom novom Maxi pekarom, tada znamo da smo na pravom putu.

foto: Delhaize SerbiaNa koji način osobe sa invaliditetom u novom Mega Maksiju lakše mogu da obavljaju kupovinu?

Sa ciljem da osobama sa invaliditetom omogućimo što pirijatniji boravak u prodavnici, svakoga dana u periodu od 12 do 14 časova u Mega Maksiju su mirni sati, što znači da je u ovom periodu prilagodjen ambijent u smislu smanjenog osvetljenja, tiše muzike i bez reklama i obaveštenja preko razlasa. Ovim putem želimo da našim kupcima koji su osetljiviji na senzorne promene omogućimo da kupovinu obave u što mirnijoj atmosferi. Takođe, na infopultu Mega Maksija instaliran je taster za pomoć pri obavljanju kupovine i određena je prioritetna kasa za osobe sa invaliditetom.

Koliko zaposlenih ima Mega Maxi i koliko sama usluga doprinosi viđenju jedne prodavnice kao omiljenog mesta za porodičnu kupovinu?

Pored bogate ponude i pristupačnih cena, dobra i kvalitetna usluga je primaran faktor koji utiče na iskustvo u nabavci. Novinama koje je doneo Mega Maxi smo se potrudili se našim kupcima omogućimo da na jednom mestu pronađu sadržaj namenjen svakom članu domaćinstva, a zahvaljujući posvećenosti više od 120 kolega, dodatno omogućimo još bolje iskustvo kupovine i dobro poznatom komšijskom uslugom pokažemo da smo tu jedni za druge, uvek na raspolaganju, dostupni i predusretljivi.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.