Medijanina škola roditeljstva, počinje sutra sa radom

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Sep.2018, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Medijanina škola roditeljstva", počinje sutra sa radom

Sutra 18. septembra, u 11 časova u niškom Domu zdravalja, počinje sa radom "Medijanina škola roditeljstva" u oragnizaciji najveće niške opštine, a u sardnji sa Domom zdravlja Niš.

"Gradska opština Medijana u Nišu je još pre godinu dana pokrenula inicijativu za otvaranje "Škola roditeljstva" u dogovoru sa niškim Domom zdravlja, u najboljoj nameri da roditeljima sa našeg područja, olakšamo ovaj, ne uvek baš uvek lak "posao" roditeljstva. Više puta smo kontaktirali >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Ministarstvo zdravlja i kompaniju "Rosa", izražavujući želju da im budemo partneri u realizaciji inicijative koja je danas i konkretizovana i mi smo im veoma zahvalni na tome", izjavio je Nebojša Kocić predsednik GO Medijana, uoči otvaranja "Škole roditeljstva".

Kocić je naglasio, da je "Medijana" prepoznatljiva po pozitivnoj pronatalnoj politici, posebno za porodice sa troje i više dece i da zauzima viosko mesto po oceni po oceni "Pokreta za decu tri plus" i dodao da sredstva koje opština izdvaja za tu namenu nisu mala, i da se kreću do 120 000 dinara, kao i finansiranje vantelesne oplodnje za 20 parova, sa po 200 000 dinara.

"Tu je i naš brend "Kartica za mamu i bebu", koja omogućava popuste u više od 30 različitig firmi, u poliklinikama, salonima, taksi udruženjima", podvukao je Kocić.

Svečano otvranje "Škole roditeljstva", je sutra, 18. septembra, sa početkom u 11 sati, u centralnoj zgradi niškog Doma zdravlja.

Da podsetimo..

Republika Srbija i predsednik Aleksandar Vučić, pokrenuli su veliku akciju unapređenja pronatalitetne politike pre godinu dana na teritoriji cele zemlje.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Opština Medijana" pozitvnim primerom nastavlja akciju, "Za bebu više"

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Sep.2018

Sutra 18. septembra, u 11 časova u niškom Domu zdravalja, počinje sa radom "Škola roditeljstva" u oragnizaciji najveće niške opštine, a u saradnji sa kompanijom "Rosa" i Domom zdravlja Niš..."Gradska opština Medijana u Nišu je još pre godinu dana pokrenula inicijativu za otvaranje "Škola...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.