Medijana i Unija pekara darovali pakete namirnica za najugroženije u najvećoj niškoj opštini

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Nov.2018, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medijana i Unija pekara darovali pakete namirnica za najugroženije u najvećoj niškoj opštini

Gradska opština Medijana organizovala je podelu namirnica u saradnji sa donatorima i Unijom pekara u Nišu, kako bi bar malo dopunila kućne budžete socijalno ugroženih sugrađana. Pakete je dobilo 100 socijalno ugroženih porodica sa područja najveće niške opštine.

-Znamo da je ovo daleko od onoga što je potrebno jednom domaćinstvu. Smatramo da će ova mala pomoć ipak značiti sugrađanima koji nemaju nikakve ili nedovoljne prihode da priušte i najosnovnije životne >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << namirnice - rekao je predsednik Gradske opštine Medijana uz napomenu da opština na ovaj način nastavlja saradnju sa Unijom pekara i da će sličnih akcija biti i u narednom periodu. Kocić je pozvao i druge društveno odgovorne kompanije da se priključe narednim akcijama i pokažu društvenu odgovornost na delu.

Građanima je danas podeljeno po pet kilograma brašna i dva kilograma šećera koje je kupila Unija pekara,  Nipek je obezbedio dva hleba, Milk Haus – litar i po jogurta i pola kilograma sira, Firma Amor 200 g kafe, Beni – dva litra soka, Jumis paket proizvoda i Benlian paletu svojih proizvoda.

Sa firmom Eldi plus i Unijom pekara obezbeđene su i dve sušilice za po 100 peškira za dečije klinike u Nišu a biće im uručene u narednom periodu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Gradska opština Medijana  i Unija pekara podelila namirnice najugroženijim porodicama

Izvor: JUGpress.com, 16.Nov.2018

NIŠ..Gradska opština Medijana u saradnji sa donatorima i Unijom pekara organizovala je podelu namirnica kako bi bar malo dopunila kućne budžete socijalno ugroženih sugrađana. Pakete je dobilo 100 socijalno ugroženih porodica sa područja najveće niške opštine...„Znamo da je ovo daleko od...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.