Mašinac završio pripreme na Kopaoniku, nova sezona kreće 8. avgusta

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jul.2020, 09:38

Mašinac završio pripreme na Kopaoniku, nova sezona kreće 8. avgusta

Nakon dve nedelje treniranja u Nišu na stadionu na Delijskom visu, fudbalerke niškog Mašinca odradile su osmodnevne pripreme na Kopaoniku pred novu sezonu. Trener Perica Krstić ističe da je ekipa dobro radila na srpskoj planini, a sada je čeka finiš priprema i pripremne utakmice pred 8. avgust kada startuje nova takmičarska godina.

Od 30. juna do 8. jula niške fudbalerke su imale 15 treninga na Kopaoniku, gde su obavile visinske pripreme. Kako kaže trener Perica >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Krstić, sve je prošlo prema planu.

Pored treninga imali smo i dosta aktivnosti za devojke, dosta se radilo na podizanju fizičkih sposobnosti. Ekipa je bila već spremna, ali je dodatno podigla formu - kaže Krstić.

foto: ŽFK Mašinac

Što se tiče pojačanja, u Mašinac u stigle Jovana Vučićević (Napredak), Tamara Marjanović (Lavice), Aleksandra Đorđević (Radnički 2012) i Anđela Janković (Jagodina).

Ostali smo kompletni što je jako važno, a u planu nam je dovođenje tri igračice sa internacionalnim iskustvom. Pregovaramo sa tri Amerikanke koje bi trebalo da nam se priključe sredinom avgusta. U planu su i pripremne utakmice, ali zbog pandemije moraćemo da igramo sa ekipama iz Srbije - dodaje Krstić-

Nova sezona za fudbalerke startovaće 8. avgusta, nedelju dana ranije u odnosu na početak prošle takmičarske godine. U prvom kolu Nišlijke će dočekati novosadsku Vojvodinu.

Liga ima 10 učesnika, igraće se dvostruki sistem, a na kraju osnovnog dela dve ekipe će ispasti. Prva četiri tima igraće plej-of, druga grupa od četiri ekipe plej-aut.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.