MUP: Skup Srpske desnice nije održan u Policijskoj stanici Pantelej već u Mesnoj zajednici  Moše Pijade

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Nov.2019, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Skup Srpske desnice nije održan u Policijskoj stanici Pantelej već u Mesnoj zajednici Moše Pijade

Na društvenim mrežama i u medijima pojavili su se navodi da se osnivački skup Srpske desnice, na čijem je čelu Miša Vacić, za opštinu Pantelej održao u stanici policije u Knjaževačkoj ulici. Iz MUP stižu demanti.

Inače, sala Mesne zajednice „Moše Pijade“ u Nišu često se iznajmljuje za skupove raznih organizacija i udruženja.

Direkcija policije saopštava da su apsolutno netačni navodi pojedinih opozicionih političara da se skup „Srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << desnice“ održao u prostorijama Policijske ispostave Pantelej.

Pomenuti skup je održan u zgradi u Knjaževačkoj ulici koja je vlasništvo lokalne samouprave i u čijoj je isključivo nadležnosti korišćenje iznajmljivanje sale u kojoj su bili aktivisti „Srpske desnice“.

Policijska ispostava Pantelej koristi samo jedan deo pomenute zgrade, ali ne i navedenu salu, dok se u drugom delu ovog objekta nalazi Mesna zajednica „Moše Pijade“.

Direkcija policije saopštava da je "šokirana" iznošenjem skandaloznih neistina od strane pojedinih opozicionih političara i apeluje na sve da ne šire neistinite informacije i zloupotrebljavaju policiju u cilju svojih političkih obračuna, čime nanose štetu policijskim službenicima koji brinu o bezbednosti svih građana naše zemlje.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.