Liste čekanja u niškoj Klinici za ortopediju povećane, pacijenti na operaciju čekaju i dve godine

Izvor: JužneVesti.com, 05.Avg.2021, 09:06

Liste čekanja u niškoj Klinici za ortopediju povećane, pacijenti na operaciju čekaju i dve godine

Zbog okolnosti nastalih usled pandemije, lista čekanja u niškoj Klinici za ortopediju povećana je za 10 do 15%, rekao je rukovodilac Klinike za ortopediju i traumatologiju dr Ivan Micić. Kaže da se nada da će u narednih godinu dana taj procenat biti smanjen na neki razuman broj, pa pacijenti neće morati da čekaju dve godine na ugradnju endoproteze kuka i kolena kao do sada, već će moći na operaciju u roku od mesec dva. Za pacijente starije od 75 godina lista čekanja ne postoji.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Duga lista – operacije na niškoj ortopediji čekaju se i dve godine

Izvor: N1 televizija, 05.Avg.2021

Zbog okolnosti nastalih usled pandemije, lista čekanja u niškoj Klinici za ortopediju povećana je za 10 do 15 posto, rekao je rukovodilac Klinike za ortopediju i traumatologiju dr Ivan Micić.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.