Lalatović: Ovo je možda bila moja poslednja utakmica u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Dec.2018, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Ovo je možda bila moja poslednja utakmica u Nišu

Iako kaže da još nije doneo konačnu odluku o tome hoće li nastaviti saradnju sa Radničkim, trener niškog kluba Nenad Lalatović rekao je da postoji mogućnost da mu je meč protiv Spartaka bio poslednji na “Čairu” u ulozi trenera.

Temperamentni stručnjak mogao bi biti slobodan po završetku jesenjeg dela prvenstva, narednog vikenda, a mnogo se govorilo u poslednje vreme o tome hoće li ostati u Radničkom. I on sam u više navrata je isticao da ne >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zna šta mu je činiti, jer ima ponude drugih klubova, a još na kraju prošle sezone, koju je proveo u Čukaričkom, govorio je da je vreme za selidbu u inostranstvo.

Ovo je možda bila moja poslednja utakmica u Nišu kao trenera Radničkog. Meni ugovor ističe posle utakmice u Kruševcu protiv Napretka, imam ozbiljne ponude, neke su iz inostranstva i još nisam odlučio šta ću da radim. U svakom slučaju prvo ću sesti sa rukovodstvom Radničkog, jer želim da ovde završim započeti posao - priča Lalatović.

U Nišu Lalatović je prestigao rekord kluba, ali i svoj lični, pošto ekipa nakon 20 kola ima 47 osvojenih bodova. I pored odličnih rezultata, nakon utakmice u kojoj je Radnički savladao Spartak, a publika skandirala “Nenade ostani”, delovalo je kao da se strateg oprašta.

Verujem da će Radnički ovako nastaviti i na proleće, da će ostati drugi i da će u Kupu Srbije napasti prvi trofej u svojoj istoriji. Ja sam ovde šest meseci i za to vreme su se mnoge stvari promenile. Kada sam dogovorio angažman u Radničkom navijači me nisu želeli, u jednom momentu sam hteo da odustanem od dolaska u Niš, ali sam ipak došao i danas doživeo nešto o čemu svaki trener može da sanja, a to je da mu ceo stadion skandira ime i poručuje mu da ostane u klubu - rekao je Lalatović.

O tome da li će uslišiti želju navijača i “napasti” trofej Kupa i zvanje vicešampiona Srbije sa Radničkim Lalatović bi trebalo da odluči sredinom decembra, s obzirom na to da do isteka ugovora mora da predvodi ekipu i na meču 21. kola sa kruševačkim Napretkom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.