Lakše povređen 79-godišnji biciklista u udesu u Knjaževačkoj

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jul.2020, 09:36

Lakše povređen 79-godišnji biciklista u udesu u Knjaževačkoj

Hitna pomoć zbrinula je biciklistu koji je lakše povredio glavu u udesu u Knjaževačkoj ulici, a u policiji kažu da je reč o 79-godišnjaku iz okoline Niša. Prijavljeno je i obaranje pešaka na Bulevaru Zorana Đinđića, u Hitnoj kažu da je pešak takođe povredio glavu, ali prema podacima policije on se udaljio sa mesta nezgode.

Oko 13 sati policiji je prijavljena saobraćajna nezgoda u Knjaževačkoj ulici kod "Slatke kuće". Auto je udario 79-godišnjeg biciklistu, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je prošao sa lakšim povredama, a prema izveštaju Hitne pomoći povredio je glavu.

Učestvovalo je i putničko vozilo "fiat panda" beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao muškarac 1963. godište iz Kruševca. U ovoj nezgodi pored materijalne štete biciklista je lakše povređen - dodaju u policiji.

Oko 10:20 je na Bulevaru Zorana Đinđića oboren pešak, a u Hitnoj pomoći kažu da je zbrinut sa povredama glave. Vozač automobila prijavio je nezgodu, kažu u policiji, ali se pešak udaljio sa lica mesta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.