Krađa brenda?: Voda Voda - Banja Vrujci, a muzika Niška banja, topla voda?! (VIDEO)

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Jul.2018, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krađa brenda?: "Voda Voda - Banja Vrujci", a muzika "Niška banja, topla voda"?! (VIDEO)

Na većini TV stanica od prošlog meseca emituje se reklama za "Voda Vodu", istoimene kompanije (VODAVODA WORLDWIDE) koja se crpi u Banji Vrujci, ali uz prepoznatljivu muziku "Niška banja", koja geografski i kulturološki nema ništa zajedničko sa banjom iz reklame.

Da li bi čelnici opštine Niška Banja trebali da reaguju, i da li zakonski mogu da zaštite ovu prepoznatljivu melodiju koja već decenijama promoviše jug Srbije i banju kraj Niša, pitanje je i za prve ljude Niša, jer je Banja sastavni deo Grada, a pesma "Niška banja, topla voda".sastavni deo turističkog brenda.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.