Koncert posvećen damama Opera Gala Niški simfonijski orkestar izvodi na sceni niškog teatra

Izvor: JužneVesti.com, 04.Mar.2021, 19:22

Koncert posvećen damama "Opera Gala" Niški simfonijski orkestar izvodi na sceni niškog teatra

Neke od najznačajnijih arija iz opera i opereta, kao i valceri i uvertire Pučinija, Lehara i Štrausa biće na programu koncerta koji će Niški simfonijski orkestar izvesti u petak, 5. marta od 19 sati u Narodnom pozorištu Niš. Kako kažu u Simfonijskom, ovaj koncert tradicionalno organizuju u susret 8. martu i posvećuju ga damama.

Solisti na koncertu biće soprani Katarina Simonović Ivanković i Mariana Arsenova, a dirigent Juli Damianov iz Bugarske.

Na programu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << će biti arije iz opera "Rusalka", "Boemi", "Faus", "Đudita", iz opereta "Grofica Marica", "Vesela udovica", "Kneginja čardaša", i "Ciganska ljubav", a biće izvedeni i Egipatski i Persijski marš.

Karte se mogu kupiti svakog radnog dana na blagajnama Niškog simfonijskog orkestra i Narodnog pozorišta u Nišu po ceni od 400 i 250 dinara.

Zbog epidemioloških mera, bez zaštitnih maski nije moguć ulaz u salu Narodnog pozorišta, napominju iz Simfonijskog.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.