Konačno zakrpljeni krateri u Šumadijskoj

Izvor: JužneVesti.com, 12.Feb.2019, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno zakrpljeni krateri u Šumadijskoj

Na desetine rupa i kratera u jednoj od prometnijih ulica, koja se nalazi na samo 1,5 km od centra Niša, posle pisanja Južnih vesti konačno je zakrpljeno. Šumadijska ulica sada je prohodnija vozačima, bezbednija za pešake, ali je i dalje "željna" kompletne rekonstrukcije i novog asfalta.

Kako su Južne vesti nedavno objavile, vozači koji prolaze Šumadijskom godinama obilaze kratere, a morali su da voze i trotoarom, pa osim što nije bezbedno za njihove automobile, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bili su ugroženi i pešaci. zakrpljeni krateri

Ulica koja spaja Niš sa Medoševcem, Popovcem i drugim selima je konačno prohodnija. Vozači sada mnogo brže i lakše prolaze, ali ni ovo nije trajno rešenje, jer kako se vidi na terenu, krpljenje je urađeno grebanim asfaltom koji je porozan i sa ograničenim rokom trajanja.

Neophodna je kompletna rekonstrukcija, a za nju će vozači ipak morati još da se strpe, jer su iz Direkciji za izgradnju najavili da će na proleće biti rekonstruisan vodovod u ovom delu grada, a potom će i ulica dobiti novi asfalt. zakrpljeni krateri

Podsetimo, iako su iz Direkcije novinarima rekli da je krpljenje kratera u ovoj ulici počelo još pre nekoliko dana, tada nije bilo ni radnika ni mašina, a vozači su umesto njih zaobilazili na desetine rupa.

zakrpljeni krateri

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.