Komedija “Dogodine u isto vreme” igra se u niškom Domu Vojske

Izvor: JužneVesti.com, 01.Dec.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komedija “Dogodine u isto vreme” igra se u niškom Domu Vojske

Ljubitelji komičnih predstava imaće priliku da 8. decembra u niškom Domu Vojske pogledaju izvođenje komada Dogodine u isto vreme, sa Minom Lazarević i Lanetom Gutovićem u naslovnim ulogama.

Džordž i Doris se, opisuju organizatori, upoznaju slučajno na romantičnom mestu daleko od svojih domova, u kojima ih čekaju njihovi supružnici i miran porodični život. Situacija se dodatno komplikuje, kada se sledećeg jutra probude u istom krevetu pitajući se kako se to >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << desilo.

Uprkos tome oni se dogovore da nastave romansu, istog vikenda, jednom godišnje, svake godine. Vreme prolazi a oni sazrevaju i tokom svakog susreta dele sve lepo i loše što im se tokom godine dogodilo. Oni se menjaju,kao i njihov odnos koji varira od prijateljstva do ljubavi i navike - navode organizatori.

Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na biletarnici Doma Vojske.

Predstava je zakazana za 20 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.