Karatista Andrija Stanković zlatnom medaljom završio polusezonu

Izvor: RadioCity.rs, 24.Nov.2017, 02:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karatista Andrija Stanković zlatnom medaljom završio polusezonu

Na takmičenju u Ljubljani učestvovalo je oko 800 takmičara, kako iz balkanskih tako i iz evropskih zemalja. U izuzetno jakoj konkurenciji, možda i najjačoj od početka organizacije ovog turnira, Andrija je uspeo da osvoji zlato i potvrdi prošlogodišnji uspeh.

“Zadovoljan sam kako sam radio. I ovom zlatnom medaljom sam završio ovu polusezonu”, kaže Andrija.
Ova godina je bila jedna od najuspešnijih jer je osvojio medalje na brojnim jačim takmičenjima kao što su >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << Balkansko seniorsko prvenstvo, Državno prvenstvo, Kup Srbije, Zlatni pojas Čacka i Aranđelovac Open. U junu je na 20. internacionalnom karate turniru "Roda Kup", jednom od 4 najveća međunarodna turnira koja se organizuju u Srbiji,  pored Arandjelovac Opena, Zlatnog pojasa Čacka i Trofeja Beograda, takođe je u seniorskoj konkurenicji zauzeo 1. mesto. 
Podsetimo, i na Trofeju Beograda,  međunarodnom turniru, jednom od jačih u Srbiji, osvojio je  2. mesto. U  Banja Luci, 5. novembra na međunarodnom turniru  "Grawe Energija Kup " osvojio je 1.mesto, i na kraju polusezone na karate turniru “Ljubljana Open” Andrija Stanković ponovo je osvojio zlato. 

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.