Kanisteri sa dezinfekcionim sredstvom prazni na nekim mestima, u Vodovodu kažu pune se periodično

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jul.2020, 12:11

Kanisteri sa dezinfekcionim sredstvom prazni na nekim mestima, u Vodovodu kažu pune se periodično

Nakon što su tokom vanrednog stanja, a i nakon toga, ponedeljkom i četvrkom na više od 20 lokacija u Nišu građani mogli da preuzmu dezinfekciono sredstvo na bazi hlora, sada Nišlije kažu da su brojni rezervoari prazni već danima. Iz JKP Naissus, koje je zaduženo za ove cisterne, kažu da se interesovanje smanjilo, te da sada dopunjuju kanistere kada njihovi radnici posle redovnog obilaska utvrde da su prazni.

Da natrijum hiporhlorida, koji se upotrebljava za dezinfekciju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << podova, hodnika, sanitarija, rukohvata i sličnih površina, nema već neko vreme u nekim cisternama, ukazao je Nišlija putem aplikacije Prijavi problem.

U opštini Pantelej, na Somborskom bulevaru i kod pošte u Knjaževačkoj, već danima su prazne cisterne sa hlorom - napisao je ovaj građanin.

Južnim vestima javljaju građani da su prazne još neke cisterne, a iz Vodovoda kažu da će sve biti dopunjene sutra.

Došlo je do izmene jer je došlo i do manje interesovanja građana. Naše ekipe obilaze cisterne na nekoliko dana, proveravaju i tamo gde se ustanovi da nema više sredstava, tamo se vrši dopuna. Sutra ide vozilo i vrši dopunu - kažu u Vodovodu.

Podsetimo, ove rezervoare JKP Naissus počeo je da postavlja širom Niša početkom aprila i sredstvo je moglo da se preuzima dva puta nedeljno. Iz Naissusa kažu da su cisterne i dalje na 25 lokacija i da još nije u planu da se one sklone.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.