Kaliopi najavljuje Nišlijama veče za pamćenje

Izvor: JužneVesti.com, 06.Nov.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaliopi najavljuje Nišlijama veče za pamćenje

Hitove kao što su Bato, Kofer ljubavi, Crno i belo, Vučica i druge publika u Nišu će moći da peva zajedno sa severnomakedonskom pevačicom Kaliopi koja će održati koncert u Domu Vojske u subotu, 14. decembra. Oni koji dođu na ovaj događaj, kako kažu organizatori, mogu da očekuju veče za pamćenje od vanvremenskog vokala, prepoznatljivog po svojoj moćnoj, emotivnoj i energičnoj interpretaciji.

Deo jesenje turneje poznate pevačice je i Niš, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pa će se tako Kaliopi posle malo više od godinu dana pokloniti niškoj publici.

Oduševljena uspehom prethodnog i neizmerno se radujući novom koncertu, želi da Nišlijama i ovoga puta ostavi deo svoje duše na sceni - kažu organizatori.

Kaliopi je poznata da na svom koncertu ostvari posebnu vezu sa publikom koja traje.

Sveža su sećanja na sve fenomenalne koncerte koje smo imali po Srbiji. Upravo ta energija i ostvareni fluid sa publikom i ovaj put je naša glavna inspiracija za koncerte koji dolaze - kaže Kaliopi.

Koncert je na programu 14. decembra od 20 sati, a cena ulaznice je 1.000 dinara. Prodaja karata je na blagajni Doma Vojske.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.