Još jedan tretman protiv komaraca u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Sep.2018, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan tretman protiv komaraca u Nišu

U parkovima, na izletištima i delovima sa gustom vegetacijom na teritoriji čitavog Niša, preduzeće Sanit M&M uništavaće komarce u petak i subotu, 28. i 29. septembra. U periodu kada se obavljaju tretmani, kažu u niškom preduzeću, građanima se savetuje da ne borave na tim mestima.

Reč je o dopunskom tretmanu, pošto je prskanje protiv komaraca najavljeno i za period od utorka 25. do četvrtka 27. septembra.

Da bi se akcija uspešno realizovala i izbegle >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << neželjene posledice preduzeće Sanit M&M poziva građane da u vreme tretmana ne borave na pomenutim lokacijama niti da izvode kućne ljubimce. Pčelari se obaveštavaju da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava - kažu u preduzeću Sanit M&M.

Ukoliko vremenske prilike ne budu pogodne, kažu u niškom preduzeću, tretman će se odložiti za sledeći dan kada oni budu dobre.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.