Jeremić: Počelo veliko preletanje na političkoj sceni Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 16.Maj.2022, 11:12

Jeremić: Počelo veliko preletanje na političkoj sceni Srbije

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je na sastanku u Nišu da je na političkoj sceni Srbije počeo “prelazni rok” i da će neke “zvezde” preći u tabor večitih rivala. Smatra da je reč o prekompoziciji sličnoj onoj koja se dogodila 2008. ili 2012. godine i kaže da Narodna stranka u tome neće učestvovati.

Kako bi se ublažio šok, “žaba javnog mnjenja” kuvana je mesecima, istakao je Jeremić na sastanku sa predsednicima odbora Narodne stranke iz južne >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i istočne Srbije.

Koliko su se ti preokreti posrećili narodu i državi, neka svako sam zaključi - navodi on.

Dodaje da Narodna stranka neće menjati svoj dres, politiku i uverenja bez obzira na međunarodne okolnosti.

Ostaćemo verni onome za šta smo se zalagali i u izbornoj kampanji obećali građanima, šta god se u međuvremenu dogodilo - pandemija, krah berze, invazija Rusije u istočnoj Evropi, neka buduća invazija SAD na Bliskom istoku, Kine u Aziji ili invazija vanzemaljaca - objašnjava Jeremić.

Njihova misija je, kako navodi, da u Srbiji postane moguće dostojanstveno živeti od poštenog rada, da svi imaju jednake mogućnosti i da pravosuđe, mediji, izborna komisija i javna preduzeća slobodno funkcionišu.

To se ne može postići preletanjem, izdajom, lažima i odlaskom na kanabe kod Aleksandra Vučića. Narodna stranka će se boriti bez kalkulisanja, sve i da ostanemo poslednji koji ne prihvate da ’legnu na rudu - rekao je Jeremić.

Potpredsednik Narodne stranke i predsednik niškog ogranka Đorđe Stanković poručuje da će im u narednom periodu prioritet biti lokalni izbori 2024. godine i jačanje organizacije.

Inače, za vikend je u Nišu održan sastanak vrha Narodne stranke i njenih odbora sa juga i istoka Srbije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.