Izložba akademskog slikara iz Kikinde u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Sep.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba akademskog slikara iz Kikinde u Nišu

Ljubitelji slikarstva imaće priliku da u niškoj Galeriji “Art 55”, od 13. do 23. septembra pogledaju radove akademskog slikara iz Kikinde Milorada Stepanova.

Naziv izložbe je, navode organizatori, “Sva ta ravnica”, a inspirisana je biljnim i životinjskim svetom.

Svečano otvaranje izložbe, dodaju organizatori, zakazano je za 13. septembar od 19 sati.

Inače, Stepanov je rođen u Kikindi 1960. godine. Slikarski odsek Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu završio je u klasi profesora Vojislava Todorića. Magistrirao je 1991. godine kod istog profesora a potom doktorirao na FLU.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Otvara se izložba fotografija o umetničkim događajima u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 13.Sep.2019, 09:45

Ljubitelji fotografije imaće priliku da od 14. do 21. septembra u kafiću “Dnevna soba” pogledaju radove Mile Teokarević i Kristine Đurđević, koje će publici predstaviti slike sa Nišvila, iz Narodnog pozorišta Niš, kao i sa Izložbe fotografija...Teokarevićevoj i Đurđevićevoj ovo je...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.