Izlile se reke i potoci u Niškoj Banji

Izvor: JužneVesti.com, 15.Maj.2019, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izlile se reke i potoci u Niškoj Banji

Reke i potoci koji prolaze kroz Nišku Banju su se izlili nakon kiše koja je padala prethodnih dana, a u Opštini kažu da su postavljeni džakovi sa peskom na kritičnim mestima i da je Štab za vanredne situacije na terenu.

Iako je tokom dana bilo mirno u Nišu, kako su rekli u kabinetu gradonačelnika, situacija se promenila u popodnevnim satima. U Opštini Niška Banja kažu da su se nakon obilnih padavina izlile reke i potoci koji prolaze kroz ovaj kraj.

Mehanizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za odbranu od poplava je na terenu, dodaju, a postavljeni su i džakovi sa peskom na svim kritičnim tačkama.

Opštinski štab za vanredne situacije, na čelu sa predsednikom opštine, Dejanom Jovanovićem, nalazi se na terenu i pomno prati situaciju - dodaju.

Podsetimo, zbog kiše koja je do juče neprestano padala na jugu Srbije su štabovi za vanredne situacije u pripravnosti, a dosad je u svim krajevima bilo mirno osim u Babušnici.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Izlila se reka u Niškoj Banji

Izvor: B92, 16.Maj.2019, 17:43

Korito takozvanog Suvobanjskog potoka koje prolazi kroz Nišku Banju izlilo se nakon kiše koja je padala prethodnih dana i poplavilo nekoliko dvorišta...Opštinski štab za vanredne situacije je brzo reagovao i u roku od dva sata otklonio opasnost...Predsednik GO Niška Banja Dejan Jovanović kaže...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.