Iz Medijane poručuju: Ni jedan pas neće ostati na Starom groblju

Izvor: NiskeVesti.rs, 17.Mar.2016, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Medijane poručuju: Ni jedan pas neće ostati na Starom groblju

Javno komunalno preduzeće Medijana angažovalo je dve ekipe koje trenutno rade na uklanjanju pasa lutalica sa Starog groblja. U ovom preduzeću su izričito naredili da ekipe ne smeju da se vrate dok ne uhvate sve pse.

Nakon dva napada pasa lutalica na Starom groblju, dve ekipe JKP Medijana rade na uklanjanju pasa sa ove loakcije.
"Ni jedan pas ne sme više da ostane na Starom groblju", izričiti su u Medijani.
Po planu i programu za ove poslove se obično >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << angažuje jedna ekipa, ali je ovo predizeće kako bi bilo sigurno da neće ni jedan pas da ostane na toj lokaciji angažovala još jednu.
"Deca i ostali ljudi u Nišu su nam bitniji od svega", dodaju u ovom niškom preduzeću.
U Medijani kažu da im nije jasno odakle se više "stvaraju" psi na ulicama kada je do sada sterilisano oko 3000. Oni poručuju da bi trebalo da se preispita i rad privatnih azila i tačno utvrdi odakle ide ovolika najezda pasa lutalica. Na naše pitanje gde ih ima najviše, iz Medijane odgovaraju da ih ima svuda.
JKP Medijana je samo u 2015. godini platilo 5 miliona dinara naknadu štete od ujeda pasa, a ni dinar nije dobila od Grada za te namene.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.