Inspektori u Nišavskom okrugu prošle nedelje kontrolisali 632 objekta, a napisali 3 kazne zbog kršenja mera

Izvor: JužneVesti.com, 20.Sep.2021, 12:55

Inspektori u Nišavskom okrugu prošle nedelje kontrolisali 632 objekta, a napisali 3 kazne zbog kršenja mera

Zbog nepoštovanja epidemioloških mera protiv kovida nadležni su prošle nedelje napisali tri prekršajne prijave, a nadzor je obavljen nad 632 objekta, saopštavaju iz Nišavskog upravnog okruga.

Iz Nišavskog okruga ne preciziraju o kojim je tačno objektima je reč, kao ni koje su konkretno mere prekršene.

Nakon najave pojačanih kontrola protivepidemijskih mera, iz Nišavskog okruga navode da se sprovode zajedničke akcije republičke i gradske inspekcije, Komunalne >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << milicije i Poreske uprave u Nišu, kao i opštinske uprave jedinica lokalnih samouprava.

Ističu da su kontrole pojačane po preporuci Radne grupe za koordinaciju republičkih inspekcija radi primene mera za suzbijanje širenja kovid infekcije.

Podsetimo, zbog porasta broja novozaraženih u Nišavskom okrugu, prošle nedelje najavljene su pojačane kontrole rada ugostiteljskih objekata, javnog saobraćaja, sportskih centara i prodavnica, a pomoćnik ministra zdravlja za inspekcijske poslove Goran Stamenković najavio je intenzivniju kontrolu poštovanja mera na veseljima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.