Info dan o programu “Kreativna Evropa” u petak u Paviljonu niške Tvrđave

Izvor: JužneVesti.com, 05.Avg.2021, 20:14

Info dan o programu “Kreativna Evropa” u petak u Paviljonu niške Tvrđave

Svi koji žele da saznaju više o novom ciklusu programa “Kreativna Evropa 2021-2027” i njegovim konkursima imaće priliku za to u petak, 6. avgusta, od 12 sati u Paviljonu u niškoj Tvrđavi.

Kako navode organizatori, o evropskim kulturnim projektima i konkursima, ali i drugim temama govoriće rukovodilac tima Dimitrije Tadić.

Pozivaju sve zainteresovane iz Niša i okoline da dođu i saznaju više o smernicama konkursnih poziva koji su trenutno raspisani, ali i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << o onima koji će biti raspisani tokom godine.

Biće reči i o prioritetima programa, uslovima za konkurisanje i dosadašnjem učešću Srbije u programu, kažu iz Galerije i dodaju da će biti i razgovora o projektnim idejama kulturnih ustanova i organizacija.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.