Hapšenja u Nišu zbog krađe nakita, bakra i motora

Izvor: JužneVesti.com, 29.Nov.2018, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja u Nišu zbog krađe nakita, bakra i motora

Zbog sumnje da je od tri žene pokrao zlatne lančiće vredne 70.000 dinara, kako kažu u Policijskoj upravi Niš, uhapšen je 27-godišnjak iz Niša. Pored njega, sa lisicama na rukama završio je i 25-godišnjak koji se tereti da je iz sela u okolini Niša ukrao motor, dok je protiv njegovog vršnjaka koji se sumnjiči da je pokrao balirane kocke bakra vredne preko 3 miliona dinara podignuta krivična prijava.

27-godišnji Nišlija T. A. je, navode u policiji, navodno u septembru >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i oktobru ove godine od tri žene otrgao sa vrata zlatne lančiće čija se vrednost procenjuje na oko 70.000 dinara, a od jedne žene mobilni telefon vrednosti oko 7.000 dinara.

Uhapšen je i mladić M. LJ. za kog se sumnja da je u noći između 1. i 2. aprila ove godine u jednom selu obio pomoćne prostorije iz kojih je ukrao motor čija se vrednost procenjuje na oko 450.000 dinara.

Podignuta je krivična prijava protiv mladića koji se sumnjiči za tešku krađu, jer je navodno krao bakarne kocke iz jednog magacina.

On se sumnjiči da je u periodu od 10. do 12. avgusta 2018. godine napravio otvor u zidu magacina jednog preduzeća iz koga je ukrao balirane kocke bakra. Time je, kako se sumnja, preduzeću naneo štetu od oko 3,2 miliona dinara - navode u policiji.

Osumnjičeni su, dodaju, privedeni nadležnim tužilaštvima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Hapšenja u Pirotu zbog krađe goriva, krivična zbog prevare

Izvor: JužneVesti.com, 29.Nov.2018

Dvojica Piroćanaca uhapšeni su zbog sumnje da su krali gorivo iz jednog pirotskog preduzeća, pri čemu su oštetili preduzeće za 1,8 miliona dinara, dok je protiv muškarca, koji je prevario svog sugrađanina u kupoprodaji preko interneta, podneta krivična prijava...Uhapšeni su 32-godišnji D....

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.