Grupa građana generala Momira Stojanovića predala izbornu listu u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Maj.2020, 19:21

Grupa građana generala Momira Stojanovića predala izbornu listu u Nišu

Šesta po redu opcija koja je predala listu za lokalne izbore 21. juna je Narodni blok - Iskreno za Niš, a predvodi je general Momir Stojanović, koji je označava kao "autentičnu nišku opoziju". Stojanović najavljuje liste i u opštinama Pantelej, Palilula i Medijana, smatra da Nišu treba autoritativan gradonačelnik, a oko njega mladi ljudi, a zalaže se za decentralizaciju i protiv je naseljavanja migranata u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

General Stojanović ide na izbore - Grupa građana "Narodni blok - Iskreno za Niš" predala listu

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Maj.2020, 11:08

Grupa građana "Narodni blok - Iskreno za Niš", šesta je po redu politička organizacija u Nišu koja je predala svoju listu za lokalne izbore, odnosno za odbornike Skupštine grada...Za sebe kažu da predstavljaju "autentičnu gradsku opoziciju" i dodaju da Nišlijma treba gradonačelnik, koji...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.