Grinč najavljuje praznike u niškim bioskopima

Izvor: JužneVesti.com, 15.Nov.2018, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grinč najavljuje praznike u niškim bioskopima

Popularna priča o mrzovoljnom ciniku Grinču, koji rešava da ukrade Božić kako bi sebi obezbedio malo mira, ove nedelje naći će se u niškim bioskopima, najavljujući skori dolazak novogodišnjih i božićnih praznika. Pored ovog animiranog filma, noviteti u Cineplexx-u i Vilinom gradu su Fantastične zveri: Grindelvaldovi zločini, Vazdušni udar i Pod drvetom.

U niškim bioskopima naći će se nova verzija Grinča, duhovite i tople >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << priče o mrzovoljnom samotnjaku koji se menja "zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliju praznika".

Neki od naših glumaca i ljudi iz javnog života koji su pozajmili glasove junacima su: Milan Tubić, Nebojša Ilić, Mina Lazarević, Zoran Kesić - kažu u Cineplexx-u.

Petoro Kineza se borilo da zaštiti važan uređaj za šifrovanje u gradu Chongqing; foto: print screen/YoutubeZajedničkom produkcijom Islanda, Poljske, Danske, Nemačke i Francuske nastao je film Pod drvetom, koji će se od ove nedelje naći u Vilinom gradu. U ovoj drami tipična komšijska svađa dobija surovi i opasni preokret.

Iz pera Dž. K. Rouling dolazi drugi nastavak akcije Fantastične zveri, u čijoj glumačkoj ekipi su i zvezde poput Džuda Loua, Džonija Depa i Kolina Farela.

Radnja ovog nastavka je puno dinamičnija. A uz sjajan scenario i režiju, ono što dodatno pojačava doživljaj filma je kostimografija i scenografija. Osećaj magije je gotovo stvaran. Odlična ekipa koja stoji iza filma naslućuje kako je drugi nastavak Fantastičnih zveri prava filmska poslastica koja se nikako ne sme propustiti - navode u niškim bioskopima.

Iz pera Dž. K. Rouling; foto: print screen/YoutubeO petoro Kineza, koje je tokom Drugog svetskog rata američki pukovnik obučavao kako bi se borili protiv napada japanskih aviona, govori film Vazdušni udar, koji se može pogledati u Cineplexx-u.

Drugi najskuplji kineski film u poslednjih 10 godina donosi epske scene vazdušnih okršaja, dok se u pozadini krvavih borbi odigrava špijunska afera, koja bi mogla da promeni tok rata. Glavne uloge u filmu tumače Brus Vilis i dobitnik Oskara Edrijen Brodi, dok je kreativni producent Mel Gibson - kažu u Cineplexx-u.

Film o onome što se dešavalo iza scene na turneji BTS wings tour, sedmočlanog južnokorejskog benda BTS može se pogledati u Cineplexx-u. Grupa poznata i kao Bangtan Bojs važi za hrabru i otvorenu, sa pesmama koje šalju poruku o podizanju svesti kada je reč o mentalnom zdravlju mladih.

Svaka pesma je veoma značajna i ima svoju priču o društvenim pritiscima, rodnoj neravnopravnosti, ostvarenim i neostvarenim snovima ali i zahvalnosti na svemu onome što imamo. Prema jednom istraživanju BTS je svojim pesmama uspeo da motiviše mlade u borbi sa depresijom i da žive svoj život onako kako žele jer na kraju to je ipak samo njihov život - rekli su u Cineplexx-u.

Kompletni repertoari niških bioskopa i informacije o ulaznicama dostupne su na sajtovima Vilinog grada i Cineplexx-a.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.