Grafiti, hip-hop i basket na “amfiju” u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jul.2018, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grafiti, hip-hop i basket na “amfiju” u Nišu

Takmičenja u hip-hop plesu, crtanju grafita i basketu 1 na 1, free style battle i nastupi mladih repera i reperki, među kojima su Furio Djunta i Struka, deo su festivala ulične umetnosti “Dodji na Amfi – Vol.7” koji će biti održan od četvrtka 19. jula do subote 21. jula na amfiteatru nišavskog keja.

Prvi dan festivala, 19. jul, rezervisan je za master klasove i to hip-hop dance, beat making i photo and video.

Od 18 do 2 sata iza >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ponoći u petak će na “amfiju” će nastupati mladi reperi i reperke iz Srbije i regiona Bvana, Lider, Smoke Mardeljano, Kendi, Struka i DJ Mrki, a tačku će imati i Continuum Dance Theatre. Pored toga biće održana takmičenja u basketu i free style-u, kao i čas iz crtanja grafita.

U subotu će biti održani hip-hop i graffiti battle, a nastupiće i reperi Furio Djunta, Frenkie, Kontra, Indigo, Demonio, Mali Mire i Farrah.

Jedan od glavnih ciljeva festivala je zapravo podrška mladim talentovanim ljudima - reperima, grafiterima, plesačima i basketašima da kroz festival nastupaju ili se takmiče - kažu organizatori festivala.

Ulaz na sve događaje je besplatan, a festival organizuje Klub za osnaživanje mladih 018.

Mladi se mogu prijaviti za takmičenja putem online prijava i osvojiti vredne nagrade.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.