Građani u Knjaževačkoj u Nišu zajedno sa prevozom, čekaju i novo stajalište

Izvor: JužneVesti.com, 20.Avg.2019, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani u Knjaževačkoj u Nišu zajedno sa prevozom, čekaju i novo stajalište

Pošto je, prema svedočenju građana, autobusko stajalište u Knjaževačkoj ulici kod broja 65 uklonjeno pre više meseci, iz asfalta su virili metalni šrafovi koji su smetali pešacima. Iz Direkcije za izgradnju grada kažu da je metal uklonjen, a da se čeka da izvođač radova napravi novo stajalište, koje će biti postavljeno na ovom mestu.

Konstrukcija koja je bila postavljena za novo stajalište je, kako kažu iz Direkcije, sada uklonjena i nema opasnosti po pešake koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tuda prolaze. Novo, međutim, i dalje nije postavljeno, objašnjavaju, jer stajalište koja je predviđeno ovogodišnjim ugovorom nije moglo da se uklopi u taj deo trotoara.

Zbog toga, izdat je nalog izvođaču radova da se napravi novo, drugačije od predviđenog, stajalište koje će moći da se uklopi na trotoar ispred navedenog broja. Tako da će, čim stajalište bude bilo gotovo, biti i namontirano na predviđenoj poziciji - rečeno je iz Direkcije. I druga stajališta u Knjaževačkoj nemaju nadstrešnice kao zaštitu za putnike; Foto: V. M. R.

Dok ovaj posao ne bude obavljen, putnici će biti izloženi vremenskim neprilikama na ovoj stanici, kada čekaju prevoz ka centru grada.

Situacija je slična i preko puta Pošte u Knjaževačkoj, gde takođe nema nadstrešnice, pa putnici koriste one sa obližnjih lokala da se sklone od kiše, kao i kod broja 116.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.