Goreo automobil na Bulevaru Svetog Pantelejmona

Izvor: JužneVesti.com, 21.Okt.2021, 18:49

Goreo automobil na Bulevaru Svetog Pantelejmona

Oko 18 sati večeras zapalio se automobil marke Ford, na parkingu između zgrada na nekadašnjem Somborskom bulevaru u Nišu, javlja novinar Južnih vesti sa lica mesta. Vatrogasci su ugasili požar, a iz policije sa sada nema zvaničnih infomracija o uzroku požara. Nezvanično, uzrok je samozapaljenje.

Jedno vatrogasno vozilo bilo angažovano na gašenju požara; foto: G. B. Novinar Južnih vesti kaže da je automobil bio na parkingu kod zgrada, među brojnim drugim automobilima, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ali da nijedan drugi nije zahvaćen požarom.

Požar je ugašen, jedno vatrogasno vozilo je bilo angažovano na gašenju - kaže novinar Južnih vesti.

Policija je uz vatrogasce još na licu mesta, a prema prvim još nepotvrđenim informacijama iz istrage uzrok požara u kome nema povređenih je samozapaljenje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.