Golman iz Niša u Primeri

Izvor: JužneVesti.com, 28.Avg.2018, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman iz Niša u Primeri

Jedan od najboljih srpskih fudbalskih golmana Nišlija Aleksandar Jovanović potpisao je trogodišnji ugovor sa novim članom španske Primere - Ueskom. Bivši golman niškog Radničkog, saopštavaju iz Ueske, uskoro će doputovati u grad na istoku Španije i biti na raspolaganju treneru Leu Franku.

Bez velike pompe, kakva često prati transfere domaćih fudbalera, na sajtu novog člana jedne od najjačih liga na svetu osvanula je vest da je njihov novi član >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << golman iz Niša.

Golman sa velikim iskustvom biće na raspolaganju Leu Franku u narednim danima - kažu u Jovanovićevom novom klubu.

Jovanović je pre dve sezone iz Radničkog otišao u danski Arhus, gde je postao miljenik navijača i imao sjajne odbrane, a čak je i oborio rekord najjačeg danskog prvenstva, po broju minuta bez primljenog gola.

Inače, Nišlija se u više navrata nalazio i na spisku reprezentacije Srbije, “otpao” je sa spiska za Svetsko prvenstvo, ali se nalazi na novom, za Ligu nacija, pošto je sa njega izostavljen Vladimir Stojković.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.