Foto-vest: Zbog kratera u Ulici Vojvode Gojka često ode guma

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jan.2021, 16:35

Foto-vest: Zbog kratera u Ulici Vojvode Gojka često "ode" guma

Da je u Ulici Vojvode Gojka ispred broja 12a u Nišu velika rupa, tik pored šahta, ukazali su građani uz napomenu da je danas nekoliko automobila oštećeno na tom mestu. O ovom problemu novinari Južnih vesti su poslali pitanja i Direkciji za izgradnju grada, a odgovor očekujemo.

Udarna rupa koja se nalazi, kako navodi čitalac, ispred kafane Taverna, zabrinula je Nišlije, a u jutarnjim satima nekima je napravila i problem. Kada će udarna rupa biti sanirana, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz Direkcije još ne odgovaraju; foto: čitalac

3 automobila od jutros na kojima menjaju gumu - kratko je napisao čitalac.

Kada će krater biti saniran i da li već razmatraju ovaj problem koji predstavlja opasnost u sabraćaju, Južne vesti su upitale i Direkciju za izgradnju grada Niša, ali do objavljivanja teksta još nije stigao odgovor.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.