Foto-vest: Na trotoaru na Margeru već danima otvoren šaht

Izvor: JužneVesti.com, 18.Dec.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foto-vest: Na trotoaru na Margeru već danima otvoren šaht

Šaht poklopac na Margeru u Nišu već danima je pomeren iz ležišta i obeležen trakom da je opasno, jer bi prolaznici koji na njega nagaze mogli da propadnu unutra. Na to su ukazali i čitaoci preko aplikacije "Prijavi problem", kao i Niška urbana gerila koja broji dane od kako se ovaj problem ne rešava.

Stajalo i upozorenje da je potreban oprez, ali je i ono palo; foto: čitalac/Prijavi problem Kako je izbrojala Niška urbana gerila, šaht poklopac u Obrenovićevoj 57 pomeren >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je već 16 dana. Građani upozoravaju da bi neko lako nego mogao da upadne, jer je na trotoaru kraj parkiranih automobila, pa je dodatno otežan prolazak pešaka.

Prolaznici moraju da se zbiju dok se mimoilaze - ne zbog hladnoće, već zbog opasnosti da padnu u šaht. Tačno da je obeleženo, ali, bićete saglasni, na frekventnom potezu u Nišu ovo nije baš najefikasnije rešenje - kažu gerilci.

Građani apeluju da se što pre reši ova "prisnost u prolazu" i zatvori šaht, kako bi se sprečila moguća nezgoda.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.