FSS: Lalatović da dokaže tvrdnje o nameštanju utakmica Radničkog

Izvor: JužneVesti.com, 14.Sep.2019, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: Lalatović da dokaže tvrdnje o nameštanju utakmica Radničkog

Dan nakon pobede novosadske Vojvodine nad Radničkim u Nišu (2:1) koju je obeležilo isključenje trenera gostujuće ekipe Nenada Lalatovića i njegovo obraćanje ljudima na zapadnoj tribini da će "reći za svaku nameštenu utakmicu", oglasio se oficir za integritet Fudbalskog saveza Srbije Ivan Petrić koji traži da prošlosezonski trener Nišlija dokaže te tvrdnje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLE INCIDENTA NA ČAIRU: Kosanović ima zanimljiv predlog za FSS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2019, 10:35

Novosađani slavili u Nišu...Posle najnovijeg incidenta, koji se dogodio na meču u Nišu između Radničkog i Vojvodine, kada je trener gostiju Nenad Lalatović ušao u raspravu sa publikom, a potom se zakleo da će progovoriti o nameštenim utakmicama u Superligi Srbije, oglasio se i oficir za integritet...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.