Epilog protesta u Nišu, novi najavljeni za večeras

Izvor: RadioCity.rs, 09.Jul.2020, 23:46

Epilog protesta u Nišu, novi najavljeni za večeras

Članovi vladajuće partije danas su se obratili medijima zbog sinoćnjih protesta. Oni su rekli da je takvo ponašanje demonstranata nedopustivo i da je materijalna šteta velika, ne samo za stranku, već i za sam grad. Kažu da su pored gađanja kamenicama i petardama, neki od demonstranata upotrebili postolje saobraćajnog znaka kako bi polomili portal prostorija Napredne stranke.

 „Ti ljudi koji su to uradili, da imaju zvedu vodilju koja će voditi Srbiju napred, ne bi to >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << uradili. Da imaju političku ideju, politički program sa kojim bi izašli na izbore i koji bi ponudili ljudima, ne bi to uradili. Ne bi to uradili ni da imaju prostorije svoje političke stranke kojoj pripadaju“, rekla je Jelena Žarić Kovačević, članica glavnog odbora SNS-a. S obzirom na neke najave da će biti organizovan kontramiting, iz SNS-a su pozvali svoje članove da u tome ne učestvuju i da puste policiju da radi svoj posao.
Inače, protesti su najavljeni i za večeras od 19 časova. Prema nekim informacijama koje kruže internetom, proteste će večeras štititi Sindikat policije.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.