EKO gerila poziva na čišćenje korita Nišave u nedelju

Izvor: RadioCity.rs, 20.Jul.2019, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKO gerila poziva na čišćenje korita Nišave u nedelju

"Svedoci smo da je Nišava veoma zagađena i prepuna raznog đubreta, te da se ono povećava iz dana u dan, a naročito vikendom. Izlazak Sunca vikendom na keju u centru grada otkriva tragove burne noći u vidu ogromne količine smeća. Okupimo se ove nedelje da očistimo koliko se može očistiti i pokažimo da nam je stalo do čistog grada i naše reke." - poručuju niški ekolozi.
Sa čišćenjem se kreće od mosta u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog - prekoputa autopijace, i čistiće >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << se do grčkog konzulata, t.j. Bulevara 12. februar, sa obe strane.
"Bićemo podeljeni na ekipu koja će vaditi đubre iz reke i ekipu koja će prihvatati na obali ono što bude izvađeno i "pakovati" u džakove. Mediana će obezbediti 3 para čizama, a ako neko ima svoje čizme za ribolov, može da ponese." - saopštila je EKO gerila u pozivu Nišlijama da im se pridruže.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.