Džoker i Grdana stigli u niške bioskope

Izvor: JužneVesti.com, 10.Okt.2019, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoker i Grdana stigli u niške bioskope

Drugačiji pogled na jednog od najpoznatijih strip-negativaca Džokera prikazuje se od ove nedelje u niškim bioskopima Cineplexx i Vilin grad. Pored ovog filma, na repertoaru se nalazi i naučno-fantastični triler sa Vilom Smitom u glavnoj ulozi Blizanac, kao i nastavak Grdane.

Džoker je, navode u bioskopima, filmska priča u kojoj se otkriva kako je ovaj lik postao najveći strah i trepet Gotam Sitija.

Hoakin Finiks tumači Artura >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Fleka, neuspešnog stand up komičara koji danju radi kao klovn. On se oseća odbačenim od strane društva, a svoju neprilagođenost okruženju otkriva svaki put kada se manijakalno smeje u najmanje prikladnim trenucima - navode u bioskopima.

Pored toga, filmoljupci će imati prilike da pogledaju akcioni triler sa elementima naučne fantastike Blizanac, ali i nastavak priče o vili Grdani.

Radnja filma odigrava se u čuvenom kraljevstvu, koje će se izmova zameriti našoj omiljenoj vili. Odnos i ljubav koje je Grdana godinama gradila ugroziće postupci već nama poznatih likova, ali i novih. Priprema se venčanje Ružice i princa Filipa, koje će izazvati da Grdanina magija postane jača i ozloglašenija. Anđelina Džoli reprizira svoju briljantnu ulogu zle kraljice zajedno sa Eli Fening koju ponovo gledamo kao Ružicu - navode u bioskopima.

Kompletne repertoare niških bioskopa možete pogledati na sajtovima Cineplexx-a i Vilinog grada.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.